Konkurrenceregler

Vindere får altid direkte besked

Konkurrenceregler

Vi kontakter altid vindere

En gevinst skal altid afhentes hos Radio Diablo inden 14 dage fra vinder-tidspunktet, medmindre andet aftales. Ikke-afhentede gevinster bortfalder herefter. 

Gevinster sendes som udgangspunkt ikke med brevpost, og kan ikke ombyttes til andre gevinster eller kontanter.

Det er ikke tilladt at deltage i konkurrencer indtil tre uger efter man har vundet i en konkurrence i Radio Diablo, ligesom det heller ikke er tilladt at deltage i samme konkurrence flere gange. Altså: 1 svar pr. deltager pr. konkurrence.

Det er til enhver tid Radio Diablo som afgør tvister i forbindelse med tvivl om konkurrencens forløb, og vi forbeholder os ret til at ændre i konkurrencens gennemførelse og betingelser, såfremt forholdene kræver det.

Ansatte ved Radio Diablo, beslægtede virksomheder, samt disses nærmeste familiemedlemmer må ikke deltage i konkurrencer.

Ved deltagelse i konkurrencer accepterer du vores privatlivspolitik, som kan læses her på hjemmesiden.

I nogle konkurrencer vil deltagere blive ringet op i radioudsendelsen, hvorfor det er en forudsætning at opkaldet besvares og at man medvirker i udsendelsen for at vinde eller gå videre i konkurrencen. At man bliver ringet op og/eller deltager i et radioindslag, er dog ikke ensbetydende med at man har vundet præmien. Kun når der gives udtrykkelig besked om, at man har vundet, er dette tilfældet.